Design kapstokken van Nederlandse bodem

Voor veel mensen is een kapstok een vanzelfsprekend onderdeel van een huis, en daardoor ook een onderdeel waar weinig aandacht aan wordt besteed. Een kapstok is immers slechts om je jas aan op te hangen, toch? 

Een kapstok staat symbool voor de verwelkoming van je gasten

Voor ons bij Ralph's Brothers is een kapstok veel meer. Wij zien een kapstok als het eerste contactpunt van jouw gasten in jouw huis of kantoor, de plek waar jouw gasten door jou worden verwelkomd als de jassen worden uitgedaan. Daarom vinden wij bij Ralph's Brothers dat een kapstok best wat extra aandacht mag verdienen. 

De KAPSTOK, de design kapstok van Nederlandse bodem

Vanuit deze visie hebben wij bij Ralph's Brothers de KAPSTOK-lijn in het leven geroepen. Met deze lijn geven wij jou de kans om je gasten het warme welkom te geven dat ze verdienen. Met lengtes variërend van 180mm tot 1500mm en tot wel 25 haakjes heb je altijd plek genoeg om al je gasten te voorzien!

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Dat is waar we voor staan bij Ralph's Brothers. Al onze kapstokken zijn ontworpen en geproduceerd op Nederlandse bodem, en van de hoogste kwaliteit RVS. Afgewerkt met een poedercoat kunnen onze kapstokken in alle gewensten kleuren geleverd worden. Staat jouw kleur er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij doen graag een stapje extra om samen tot de perfecte oplossing te komen.

Eenvoudig te monteren

Ralph's Brothers staan niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor gemak. Daarom zijn al onze kapstokken eenvoudig te monteren. Zowel op hout, baksteen als beton. 

Design kapstok voor ieder budget

Met het uitgebreide KAPSTOK assortiment heeft Ralph's Brothers mogelijkheden voor ieder budget.

Neem een kijkje in ons assortiment!