Design wandkapstok kopen?

Design wandkapstokken van Ralph's Brothers. Stijlvol. Duurzaam. Functioneel.

Bent u op zoek naar een design wandkapstok? Dan bent u aan het juiste adres! Ralph's Brothers is gespecialiseerd in industriële design wandkapstokken voor iedere setting, zowel zakelijk als thuis.
 
Design wandkapstok kopen | Ralph's Brothers
 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een wandkapstok?

Bij de aanschaf van een wandkapstok moet u rekening houden met onderstaande zaken:
  • Materiaal. Alle kapstokken van Ralph's Brothers zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal. Dit betekent dat uw kapstok een hoge draagkracht heeft en lang mee gaat.
  • Beschikbare ruimte. Het is belangrijk dat een kapstok past bij de ruimte. Een te kleine of te grote kapstok zorgt ervoor dat de ruimte uit balans raakt. Ralph's Brothers heeft voor iedere ruimte een geschikte kapstok. Vind u in ons assortiment niet het formaat waar u naar op zoek bent? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag persoonlijk op maat.
  • Aantal haakjes. Niets is vervelender dan een overvolle kapstok. Daarom heeft Ralph's Brothers een ruime variatie aan wandkapstokken. Zo weet u dat er altijd iets voor u tussen zit.
  • Design. Wij van Ralph's Brothers zijn overtuigd dat functionaliteit, gebruiksgemak en design hand in hand kunnen gaan. Al onze producten worden dan ook vanuit deze insteek ontworpen en zorgvuldig geproduceerd.

Waarom kiezen voor Ralph's Brothers?

De producten van Ralph's Brothers zijn geheel ontworpen en geproduceerd in Nederland. Met het oog op duurzaamheid, design en gebruiksgemak doen wij er alles aan om uw woonplezier te vergroten.